2017. január 8., vasárnap

Currys csirkemell és koktélrák tejszínes-mustáros szószban, szénhidrátcsökkentett tésztával

A mai nap másik fogása röviden csirkés-koktélrákos tészta volt, de mindjárt megnézzük bővebben is. Előre annyit árulnék el, hogy nagyon egyszerű és gyors elkészíteni, no meg elfogyasztani is! ;)
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell
- 40 dkg koktélrák
- 1,5 dl tejszín
- 1 ek mustár
- fűszerek: currypor, só, bors, fokhagymapor
- 200 g szénhidrátcsökkentett orsótészta

A csirkemellet felszeleteljük, curryvel, sóval, borssal fűszerezzük, majd kevés olívaolajon megpirítjuk. A kissé kiolvadt koktélrákok mindkét oldalát megpirítjuk, én ezt külön serpenyőben tettem. Kb. 4 perc alatt megpirul, aztán hozzáadjuk a csirkéhez, majd felöntjük tejszínnel, belekeverjük a mustárt és fokhagymaporral fűszerezzük. Hagyjuk összeforrni és a kifőtt tésztával tálaljuk. Kész is!