
Hozzávalók:- 4 banán
- 4 db tojàs
- 2 kiskanál útifűmaghéj (enélkül is működik)
- 2 csipet só
- 2 csapott kk sütőpor
- 2 kk vanília esszencia
- 2 púpos ek kókuszliszt
- 4 púpos ek zabpehelyliszt
- 3-4 ek eritrit
- 4 db tojàs
- 2 kiskanál útifűmaghéj (enélkül is működik)
- 2 csipet só
- 2 csapott kk sütőpor
- 2 kk vanília esszencia
- 2 púpos ek kókuszliszt
- 4 púpos ek zabpehelyliszt
- 3-4 ek eritrit
Fahéjas-csokis márvány:
- 2 ek cukormentes kakaó
- 4 ek vaj - hidegen mérve
- 2 kk fahéj
- 2 ek eritrit
- 2 ek cukormentes kakaó
- 4 ek vaj - hidegen mérve
- 2 kk fahéj
- 2 ek eritrit
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztához turmixgépben összedolgozzuk a banánokat a tojásokkal, a sóval, sütőporral, eritrittel és a vanília esszenciával. Átöntjük a masszát egy tálba, majd hozzáadjuk a kókuszlisztet és a zabpehelylisztet. A tésztát kuglófformába öntjük. Ezután a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk az eritritet, fahéjat és a kakaót. Csomómentesre keverjük és ráöntjük a banános masszára, majd egy késsel belekevergetünk, hogy márványos legyen. Azt gondolom érdemes nem csak a felszínt kevergetni, hiszen így csak az alja lesz márványos. Kb. 40 percig sütjük, de mindenképp ellenőrizzük a közepét.